Velkommen

 

no sirkel avl no sirkel salg no sirkel trening no sirkel kurs

 

movie sp
Film fra
Stall SP Jakobsgarden

 

 

Vi på Stall SP har gleden av å kunne tilby:

Gården der Stall SP ligger heter Jakobsgården. Stall SP drives av fler dobbelt nordisk- og verdens mester Stian Pedersen og Agnes H. Helgadottir. 

Stallene inneholder 38 bokser, hestedusj, forrom, vaskerom, toalett, og stort oppsalingsområde. 

Ridehallen har effektivt rideområde på 19x35,5m. Gang fra stallen til personaldel langs langsiden med litt tribuneplass. Personaldelen er 130 m2 med sanitær, kjøkkenkrok, stort undervisningsrom og kontor.

Ute på baneanlegget har vi ovalbane på 225m, passbane på 200m og dressurbane på 20x50m. I tillegg har vi en skrittemaskin/treningsmaskin på 20 meter i diameter, der selve maskinen henger i taket slik at det ledige arealet i midten nyttes som ringpaddock. Dette vil løfte mulighetene, kapasiteten og kvaliteten på opplegget rundt hestene som står her! 

Alle prisene for oppstalling, temming og trening blir justert nå september 2022, grunnet økte utgifter og prisvekt i flere sektorer ;)

 

Hester til salgs:

Vi har hester tilsalgs for alle på alle nivå, vi kan selge alt fra føll til mer ferdigutviklede hester, avlshopper og hingster kan også være for salg.
Vi har lang erfaring med taksering av pris på hester og mener vi er flinke til å sette riktig pris, noen ganger kan prisene være diskutable. Vi har til enhver tid hester for salg til alle prisvariasjoner fra de billigste på markedet til de dyreste på markedet.

 

Hingster til bedekningstjeneste:

Vi har hver sesong flere hingster i vår bedekningstjeneste, alltid noen for enhver hoppe.
Priser for hver enkelt hingst vil dere finne under menyen hingster.

 

Oppstalling:

Oppstalling inkluderer grovfôr, opptil 1kg vanlig kraftfôr, strø og lufting på lik linje med alle andre hester på stallen. Spesielle fôr ønsker kan ordnes på hesteeiers bekostning.

Pris for oppstalling fra 1.september 2022:
4500 nok + mva

 

Temming:

Temmingen her hos oss tar utgangspunkt i et samarbeide med hesten. Hester er flokkdyr og derfor er det viktig at hesten allerede fra starten av samarbeidet, ser oss som lederen. De første dager av temmingen er de viktigste fordi det er her vi får hesten til at velge oss som leder gjennom øvelser i rundpedock hvor vi bruker kropsspråk med press og ettergift til å få hesten til at komme til oss og velge oss som den naturlige leder. I hele prosessen handler det om å få hesten til å samarbeide med oss og gi den de rette utveier så samarbeidet blir en suksess, og at hesten blir sikker for rytteren å ri. Det avhenger av hvor lang tid hesten står hos oss, og hvordan hver enkelt hest tar temmingen hvordan resultaten blir, slik er det bare. 

Pris for temming fra 1. september 2022:
Hingster: 9000 nok + mva
Hopper/vallakker: 8500 nok + mva

 

Trening:

Vi tar også hester i gangartstrening hva enten det er gangsetning eller generell trening av hesten. Løsningene blir tilpasset den enkelte hest for å oppnå det beste resultat. Det er muligt å variere lengden på oppholdet hele året. Vi gjør hva vi kan for at din hest skal få de beste forutsetninger for det beste resultat og den korrekte trening. Som kunde hos oss kan vi garantere en ærlig og oppriktig vurdering af hesten samt de mål og forventninger du måtte ha til hesten.

Priser trening fra 1.september 2022:
Hingster: 9000 nok + mva
Hopper/vallak: 8500 nok + mva

 

Hester til kåring:

Tenker du å vise din hoppe eller hingst så tilbyr vi professjonel kåringstrening og visning av hesten din. Treningsforløpet avtales seperat for den enkelte hest og som udgangspunkt vil vi etter en måneds trening vurdere om hesten vil kunne gjøre det bra på en eventuell visning. Lengden av treningsforløpet opp til en visning kan variere fra hest til hest alt etter hvor hesten er i utgangspunktet. 

Priser på kåringstrening samt visning fra 1.september 2022 :
Hingster: 9000 nok + mva
Hopper/vallak: 8500 nok + mva
Visningsgebyr 5000 nok + mva


Generelle betingelser for alle hester oppstallet på StallSP:

Oppholdet hos Stall SP i forbindelse med trening skjer på hesteeiers ansvar og risiko.
Det skrives treningskontrakt ved inngåelse av avtale om trening.
Skal hesten skos under oppholdet, ha makkekur eller ordnet tenner vil dette faktureres ut over prisen på trening. Vi har et velfungerende og proffessjonelt team av veterinærer, hovslagere og lignende som vi samarbeider med om dette.
Normal bruk av alle fasiliteter på StallSP er inkludert i prisene, det er dager/timer med andre arrangement, der noen av fasilitetene er opptatt.

 

Undervisning/kurs:

Stian Pedersen tilbyr undervisning og kurser for ryttere på alle niveåer. Stian tar utgangspunkt i den enkelte ekvipasje og dennes mål med treningen. Vi har flere forskjellige løsninger som kan tilpasses den enkelte kunde.
Vi har dessuten kurser her på stedet – Next Level kursene. Les mere om våre kurs på egne sider under Kurs.

Ønsker du å booke undervisning eller kurs med Stian - ta gjerne kontakt med oss på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring på tlf: 0047 91189869 og hør mer om priser og muligheter.

 

 

DraupnirLogo
logo gjensidige