Clinic med Stian på AEG!

Stian er invitert til å holde clinic på dette års Arctic Equestrian Games på Oslofjord Convention center i Stokke. Det er en spennende mulighet for å vise islandshesteinteresserte samt andre hestefolk hvordan vi trener hestene i det daglige her på Stall SP.

Vi håper dessuten at dette kan åpne enda mer opp for islandshestemarket i Norge og tar det som en ære å få lov til å fortelle om treningen av, arbeidet med og gleden ved å ri islandshest!

 

På AEG sin hjemmeside skriver de «Lørdag den 16. februar blir det clinic med den meritterte treneren, oppdretteren og rytteren Stian Pedersen. Stian er flere ganger verdensmester og nordisk mester. Stian og hans hester er kjent for alltid å være hundre prosent matchet for internasjonale mesterskap. Det bekrefter den imponerende merittlisten. Nå blir det en stor mulighet til å ta del i hans tanker om trening og utvikling av både hest og rytter. For publikum som ikke er kjent med Islandshesten vil clinicen gi en god forståelse for hva som skjer når Arctic Gaits starter senere på kvelden.»