Draupnir

 

Draupnir Hesteutstyr er kvalitetsutstyr, håndlaget ved Polens mest velrenommerte salmakeri. Utstyret er designet av veterinær, akupunktør og osteopat Tonje Lund Ness, mangeårig islandshestrytter John Ragnvald Ness og flerdobbelt verdensmester Stian Pedersen.

Vårt mål er å produsere funksjonelt, holdbart og elegant utstyr til islandshest. Vi besøker selv salmakeriet i Polen flere ganger i året for å sikre at kvaliteten på produktene er den beste.

I 2005 utviklet vi en spesialprodusert salbom, som vi har tatt patent på. Med denne salbommen får rytteren meget god kontakt med hesten, men sitter likevel like stabilt som i en vanlig sal. Denne må oppleves!

Draupnir Hesteutstyr er hele tiden i utvikling, prøver ut nye ting og videreutvikler andre. Hovedtester og utformer er Stian Pedersen. I tillegg til ham har vi andre internasjonalt kjente ryttere som foretar testing og rådgiving for oss.


Ta gjerne kontakt med oss for bestillinger eller forespørsler etter utstyr, eller for å høre mer om våre produkter. Vi holder på å lave en nettbutikk her på siden hvor du kan bestille produktene direkte. www.draupnir.no